Despre Noi


PROCAM - producător de piese  şi subansamble mecanice Prelucrari prin aschiere CNC

Producător de armături industriale din oţel inox şi inoxuri speciale piese şi componente de mare precizie, din oţel, oţel inox, aluminiu, alame, etc. 

Dispunând de personal calificat şi ateliere utilate cu o gamă variată de maşini-unelte performante, PROCAM îsi poate adapta uşor capacităţile de producţie realizării de loturi mici şi mijlocii de piese. Experienţa acumulată în ultimii ani, în special pe relaţia externă cu parteneri din Germania, Belgia, Anglia şi Italia, precum şi parteneriatele încheiate pe plan local şi extern cu furnizorii de materii prime, fac din PROCAM partenerul de afaceri ideal.

Calitate, precizie, profesionalism, flexibilitate, seriozitate şi promptitudine reprezinta trăsăturile care ne recomandă! 

Având la activ foarte multe repere omologate, PROCAM şi-a dovedit capacitatea de a produce armături industriale si subansamble pentru industria energetica, centrale nucleare, rafinării, piese pentru industrii ca prelucrarea lemnului, textilă sau piese pentru industria auto-moto în colaborare cu parteneri de renume din Europa.

Datele firmei:

Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului Mureș:  J26/21/2001

Codul de înregistrare fiscală: RO 7565700

Capital social 50200 lei